Beskyt hunden mod lopper og flåter med effektivt loppemiddel til hund

By | 10. april 2020

Det er skønt at have hund – men blandt de knap så skønne ting i den henseende er det utøj, som hunden risikerer at slæbe med hjem. Din hund behøver ikke at være sammen med særligt mange andre hunde, eller bevæge sig rundt i skov eller krat i mange timer for at blive befængt med lopper, flåter, tæger og andet godt.

Det irriterende småkravl kan være svært at slippe af med når først det har bidt sig fast – så at sige. Og derfor er det en god idé at forebygge loppe og flåt angreb på så effektiv vis som overhovedet muligt.

Hjælp, min hund har fået lopper – hvad gør jeg?

Før du begynder at forebygge, er det selvfølgelig vigtigt at du sørger for at hunden ikke på forhånd er bosted for en eksisterende loppe koloni. Dette gøres på allermest effektiv vis ved hjælp af et grundigt bad med loppeshampoo.

Producenten KW fremstiller en glimrende loppeshampoo, som er skånsom mod hudens pels og hud, men alligevel formår at få bugt med de irriterende små tingester. KW loppeshampoo kan på grund af sin skånsomme natur også sagtens bruges til hvalpe, som har været så uheldige at rage sig en loppe plage til.

Effektiv forebyggelse mod lopper og flåter

Når hunden er flåt og loppe fri, kan du forebygge fremtidige angreb på flere måder. Du kan for eksempel vælge at give hunden piller, som beskytter den effektivt i flere måneder. Disse piller fås fra producenterne Capstar eller Program Vet. Bryder du dig ikke om at give hunden piller mod lopper, kan du dryppe loppemiddel fra det anerkendte brand Frontline Vet i nakken på hunden, eller spraye det ud over hele hundens krop. Dette produkt holder sin virkning i flere uger.

Du kan finde effektive og godkendte loppemidler til hunde på https://dyreverdenen.dk/loppe-flaatmider