Der er god grund til at få fingrene i en kimono

By | 30. november 2020

Kimonoen er og bliver en klassiker, når det kommer til lingeri. Den er kendt for at være utrolig elegant, forførende og så er den samtidig ekstra skøn at have på. Der er derfor ikke noget at sige til, at den bruges af mange kvinder både kombineret med og uden et lingerisæt under. 

Hvis du endnu ikke har en kimono, så er der ekstra grund til at overveje at få det. Prøv at læse med herunder omkring hvorfor. 

Hvorfor anskaffe sig en kimono? 

Det smarte ved kimonoen er, at du kan bruge den på mange forskellige måder. Kimonoen er for dig, som gerne vil overraske din partner i soveværelset. Her kan en kimono nemlig være ekstra god til at styre, hvor afslørende dit look skal være. Denne form for kjole er nemlig en utrolig god måde, du kan klæde dig på i forskellige lag, som kan tage af styk for styk, uanset om der er lagt op til en aften med forførende leg eller ej. 

Det gode ved kimonoen er generelt, at du kan bruge den fuldstændig, som du vil. Der er selvfølgelig ekstra god grund til at vælge en, som er en smule kortere og mere afslørende, hvis du vil bruge den til at have på i soveværelset. Du kan også finde modeller, som er mere eller mindre gennemsigtige. Igen, så er valget helt op til dig omkring, hvilken stil og type, du ønsker at gå med.

Kimonoen er ikke mindst utrolig smuk at have på, hvis du vil have noget elegant at tage på om morgenen, mens du gør dig klar. I den forbindelse har du måske allerede set, hvordan mange brude også har en kimono på, mens de får ordnet hår og makeup på deres store dag. Den kan derfor bruges til forskellige formål, selvom den nok mest er brugt i soveværelset: https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri/lingeri-kjoler-kimono.