E væske af højeste standard – find det online

By | 28. juni 2018

Hvis du hører til de kloge og fornuftige, som har valgt at lægge smøgerne på hylden til fordel for en sundere livsstil, oplever du sikkert fra tid til anden, at du savner smøgerne. Det kan være til en rødvinsaften med venner og veninder, hvor de andre stadig pulser løs som i de gode, gamle dage. Eller til firmafesten, hvor man kun kan forsvare at trække afsides, hvis man lige skal have en smøg. I sådanne tilfælde kan det være fristende at falde i igen, og købe en pakke smøger til lejligheden. Men pludselig er man fanget i den fysiske afhængighed igen, og så har rygestoppet været aldeles nyttesløst.

Slip smøger med en e-cigaret

Sådan behøver det dog ikke at være. Hvis du virkelig savner noget at bappe på i ovenfor nævnte situationer, kan du overveje at anskaffe dig en såkaldt e-cigaret. En e-cigaret fungerer således, at den danner en varm, røglignende damp, når du suger på den, ved hjælp af en elektronisk og kemisk proces. Dampen opstår, når E væsken i cigaretten varmes op, og gør det muligt for dig at ryge uden egentlig at ryge – så at sige.

E væske – lugtfri og behagelig

Da der er tale om damp, og ikke røg, hænger lugten fra E væsken ikke i tøjet og i håret på samme måde som den partikel fyldte røg fra en konventionel cigaret. Du vågner ikke op med den modbydelige smag i munden, som de fleste festrygere kender, samt trangen til at smide gårdagens tøj til småt brændbart. Du kan selv vælge, hvilken smag og duft, din e-cigaret skal have, og om den skal indeholde nikotin eller ej – dette afhænger 100% af, hvilken E væske, du vælger.

Hos prodamp.dk kan du vælge imellem et stort og velassorteret udvalg af E væske i høj kvalitet fra godkendte leverandører.