En Muuto lampe til placeringer mange steder – med tips

By | 22. juni 2019

En Muuto lampe kan man stille rigtig mange steder, og hvis man har en af de typer, der skal hænges på væggen, så behøver man ikke tænke på, hvilket underlag man tildeler dem – for de skal slet ikke bruges, og de er praktisk talt låst fast i væggen, til man tager dem ned igen.

Men hvad nu, hvis man har en type af Muuto, som kan være en kontorlampe, standerlampe eller gulvlampe af type, hvordan placerer man den så på et godt udvalgt underlag i forhold til, at den står solidt fast?

For hvis man nu har et glat gulv, i forhold til at have en Muuto standerlampe, så kan det være de mindste bevægelser, en let brise i lokalet eller lidt gennemtræk, der får den til at vælte – og har man dyr og børn, der løber hurtigt rundt, så kan der være stor chance for, at de lamper hurtigt vælter.

Et tip er i denne forbindelse at placere dem i et afskåret hjørne ved en sofakrog, hvor der ikke er direkte tilgang til lampen ved gang.

Men hvis man derimod sætter lampen på noget gulvtæppe af en art, så kan det gøre, den står bedre fast, hvis der ikke er stor risiko for stort skred eller slid her.

Hvis vi derimod taler om en kontorlampe – hvoraf disse fra Muuto gør, at man har stort råderum på ens skrivebord, så de ikke fylder så meget, men at man samtidig får godt lys på de ting, man skal se på – så er der faktisk flere ting at gøre i den forbindelse.

En god idé kan være at sætte den ovenpå et mindre skridsikkert underlag, man har lagt på det udvalgte område på pladsen, hvor den lampe skal stå.

Står bordet desuden tæt opad en væg, kan man sætte den lampe opad væggen, så man ikke lige kommer til at dratte den ned ved et uheld, hvis man vifter med papirer eller arme.

Der er således flere tilgange til dette.