Er bilpolering lige så sexet som bilvask?

By | 5. december 2019

Vi skal sådan set ikke ud i at tale om den overførste betydning af “sexet” i denne artikel, som man kan tolke som, at det er mere spændende, prestigefyldt og udfordrende at skulle polere en bil end vaske den.

Det er det givetvis nok også, da en bilvask i hånden kan gøres af de fleste, mens en bilpolering helst skal gøres i et værksted af professionelle folk med det rette udstyr, mens man kan vaske og støvsuge en bil med det udstyr, man har derhjemme.

Vi skal faktisk tale om det direkte ved, om det ser lige så sexet ud, når kvinder vasker en bil, som det gør, hvis de skulle polere den?

Her tager vi ikke udgangspunkt i, om de udfører arbejdet godt nok efter de forventede foreskrivelser, man ellers vil have – man vil bare gerne have en god billedserie eller video med indhold en opgave udført.

Så søger du efter en nærmere beskrivelse af at få lavet polering af bil i Skive for eksempel med råd, vejledning med videre, så må vi skuffe dig, da du så ikke er kommet til det rette sted, men nok nærmere skal klikke på linket, der er indsat tidligere heri.

Vores postulat er i denne sammenhæng, at det er mere sexet med bilvasken fra kvindens side, når hun er iført næsten ingenting og står ved en garage udenfor i godt vejr og vasker en bil.

Der er bare noget ved det våde element, skummet med videre, som man ikke finder ved bilpoleringen.

Og hvis man så ligefrem har flere kvinder, der pjatter omkring med “arbejdet” at vaske en bil, så er det altså bare lidt bedre at se på, end hvis det ditto bliver gjort med bilpolering.

Selvfølgelig kan det være en smags sag, vi har med at gøre her, men vi mangler stadig at se argumenter for det modsatte.