Få bedst muligt styr på din sovepose

14 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Nu er det heldigvis i få tilfælde, at vi mennesker skal styrte ud af vores udendørsseng og samle vores grej sammen såsom vores sovepose for at skynde os videre – det ser man mest ske i hæren.

Men i alle tilfælde, om man har travlt eller god tid, så vil man jo gerne sørge for, at alle tingene, som man har haft med udenfor bliver samlet grundigt sammen og lagt på de pladser og beskyttet ordentligt, som de er skabt til.

Dette skal man i alle tilfælde altid gøre, men når man har at gøre med grej, som man bruger udenfor, så er det ekstra vigtigt, at man passer godt på det, så man kan bruge det i lang tid efterfølgende.

Selvfølgelig er godt grej af den slags typer lavet til, at man skal kunne bruge det udendørs under mange forhold, men man forlænger levetiden og holdbarheden ved at passe godt på det.

Soveposen skal man tage sig ordentligt af

Selvom der måske ikke ligefrem er tale om en overlevelsestur, hvor man skal sørge for, at man har styr på sit grej, så man kan overleve en dag mere og bruge det ordentligt, så er det rart og fornuftigt, at man har så godt styr på det, at det går mindst muligt i stykker og kan bruges senere.

Dette gælder både ved at sove i telt, på festival, en enkelt dag under åben himmel og i alle andre tilfælde.

Så når det kommer til soveposer, så skal man sørge for, at den ikke er fugtig eller våd, når man folder/ruller den sammen.

Man skal holde øje med, at den ikke er beskidt, eller der er insekter eller anden i den, når man lukker den.

Om der er snore eller lynlåse i den, så skal man kigge efter, at man ikke får noget i klemme, når man folder den sammen.

Sørg for at folde den sammen, så eventuelt ophobet luft kan slippe ud af hovedindgangen, og så skal man placere soveposen i den tiltænkte pose, som den er lavet til.

Flere Nyheder