Få en bedre rideteknik på lokal rideskole

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Kunne du godt tænke dig at lære at ride i en moden alder? Så bør du læse med i det følgende.

Kan voksne gå på rideskole?

Selv om man er et godt stykke ude over sin første ungdom er der absolut intet i vejen for at modtage ridetimer. Disse er nemlig ikke udelukkende forbeholdt børn og teenagere.

Hvis du som voksen ønsker at genoptage barndommens fritids interesse, eller måske starte helt fra bunden af, kan du med stor fordel tilmelde dig ride lektioner i den lokale rideklub. Der vil med sikkerhed være mindst ét hold som matcher dine ønsker og dit ride niveau. Og skulle du være så heldig at være i besiddelse af din helt egen hest eller pony vil du med et medlemskab af en rideklub kunne tilmelde dig privat rideundervisning.

image

Hvor kan jeg få ridetimer i Haderslev?

Hvis du leder efter en seriøs rideskole i Haderslev eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Rideklubben Møllen. Gennem medlemskab af Rideklubben Møllen kan du tilmelde dig såvel hold undervisning som privat rideundervisning.

Rideklubben Møllen huserer på det lækre og moderne Ridecenter Møllen, som foruden de lækre ride faciliteter også kan tilbyde opstaldning af private heste. Det betyder at du kan have din hest stående tæt på rideskolen, og dermed ikke skal transportere den særlig langt i forbindelse med undervisning.

Rideklubben Møllen råder desuden over et antal skoleheste og ponyer som bruges i forbindelse med hold undervisning – alle rolige og dygtige heste. Du vil kunne tilmelde dig hold i såvel let dressur som ridebane springning, lige som du også kan deltage i diverse stævner når du er medlem af Rideklubben Møllen. På den måde kan du pleje både det sociale og det faglige aspekt af det at gå til ridning.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen på rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder