Find den bedste hjælp til dine VVS projekter

By | 24. maj 2020

Skal køkkenet renoveres – eller skal du have opført et nyt badeværelse i forbindelse med ombygning af dit hus? Så bør du overlade arbejdet med rørføring, flytning af afløb og installering af varme til en dygtig og erfaren autoriseret VVS installatør.

Kan jeg selv udføre VVS arbejde i hjemmet?

Du bør aldrig selv forsøge dig med at ændre på de faste VVS installationer i din bolig. Hvis du for eksempel kommer til at blande drikkevand og spildevand på grund af fejlagtig rørføring, vil du kunne forårsage grumme forgiftninger hos dig selv eller hos ejendommens øvrige beboere. Derfor er det påbudt ved lov at anvende en autoriseret VVS installatør når der skal rodes med rør i hjemmet.

Hvor kan jeg få hjælp til VVS på Amager?

Er du bosiddende på Amager eller i det øvrige København kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS når du har brug for hjælp til VVS eller blikkenslager opgaver.

Hos Claus A. Axmark VVS finder du udelukkende kvalificerede håndværkere i form af autoriseret VVS installatører og dygtige, veluddannede blikkenslagere med stor rutine og erfaring inden for deres felt. Du kan således regne med kompetent assistance med opgaver som vedrører varme (centralvarme, fjernvarme eller varmepumper), sanitet (afløb, toilet og øvrig rørføring i badeværelset), gas, køkken renovering, tagrender, bliktage eller andre former for afskærmning.

Claus A. Axmark VVS hjælper dig gerne med at planlægge VVS installationer i forbindelse med ombygning eller nybyggeri, og rådgiver beredvilligt omkring alt fra kloakering til opvarmning af din bolig.

Claus A. Axmark VVS er medlem af TEKNIQ som er en brancheforening for håndværkere. Dette er din garanti for klagemulighed i forbindelse med mangelfuldt eller fejlagtigt udført håndværker arbejde, og dermed din sikkerhed for professionel udførelse af dette.

Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS, og få et godt tilbud på VVS arbejde i København, på caavvs.dk

Category: vvs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *