Find en god advokat til at hjælpe med privat skifte

By | 7. november 2016

Når du vælger et privat skifte, har du mulighed for fuldstændig selv at vælge, hvem der skal stå for at gøre boet op. Det er derfor en god mulighed for at vælge en advokat, du stoler på til at gøre det. Din anden mulighed er at lade Skifteretten vælge en advokat til jobbet. Det er alle dygtige og kompetente advokater, så det er bestemt også en mulighed for dig at gøre det på den måde. Men det kan også være rart at have en højere grad af valgfrihed, og det har du, hvis du vælger privat skifte

Hviid Advokater har mange års erfaring med at hjælpe familier med at komme igennem et privat skifte efter et dødsfald. De har samlet alle de vigtigste informationer på deres hjemmeside privatskifte.info. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad et privat skifte er, og om det er noget for dig, er det derfor et rigtig godt sted at starte. 

Den vigtigste grund til at få en advokat til at hjælpe jer med et privat skifte er, at advokaten sidder med alle reglerne til dagligt og derfor har styr på det hele. Det betyder, at I ikke behøver at sætte jer ind i en masse arveregler. I kan stole på, at advokaten fordeler arven præcis efter bogen. Det kan dæmme op for mange konflikter efterfølgende.

Arvekonflikter er nemlig nogle af de mest hyppige konflikter til at skille familier ad. Hvis der er en eller flere, der føler, at de har fået mindre end de andre, kan der opstå virkelig ubehagelige situationer, der kan ende med, at folk holder op med at tale med hinanden. I andre tilfælde bliver arvekonflikter bare til bitre stridigheder, som man aldrig rigtig får talt ud om, men som man bliver ved med at komme med stikpiller om i årevis efter.  

Hvis I finder en kompetent og dygtig advokat til at stå for hele processen, stiger sandsynligheden for, at I ikke bliver uvenner efterfølgende. Det ville være meget ærgerligt, hvis det er en nær slægtnings død, der ender med at skille jer ad som familie. 

Hvis I ønsker at få en advokat fra Hviid Advokater til at hjælpe jer med et privat skifte, er det også en mulighed. De har kontorer i hele landet og kan derfor nemt hjælpe jer, lige meget hvor I bor henne i landet. Det er derfor både muligt at finde et kontor i nærheden af, hvor I bor, og at finde et i nærheden af, hvor afdøde boede.