Find medicin og lægemidler på dit lokale apotek

By | 30. maj 2019

Et lokalt apotek er mere end blot et udleveringssted for medicin. Det er også her, du finder det største og mest varierede udvalg af produkter inden for sårpleje (plastre, bandager, kompres osv.), allergivenlige hygiejne produkter, præparater til desinfektion, lusebekæmpelse og forebyggelse eller behandling af svamp og bakterie angreb, samt diverse produkter til personlig pleje.

Det er også på apoteket, du finder godkendte naturlægemidler og kosttilskud, og samtidig kan du på dit lokale apotek altid få kvalificeret råd og vejledning i forhold til hvilke produkter, du bør vælge i forskellige situationer. Et eksempel kunne være, at du står og skal på ferie sydpå – her vil de dygtige medarbejdere på apoteket kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, som kan forhindre solforbrændinger, feriemave eller insektbid.

Find dit lokale apotek i Randers

Som borger i Randers og omegn kan du vælge imellem hele tre forskellige apoteker – Apoteket Thorsbakke, Jernbane Apoteket og Langå Apotek – samt et såkaldt apoteksudsalg beliggende på Glarbjergvej. De tre hoved-apoteker er beliggende centralt i forhold til offentlig transport og har samtidig gode parkeringsmuligheder i nærheden.

På apoteksudsalget Glarbjergvej finder du et stort udvalg af de mest købte apotekervarer samt diverse håndkøbs medicin, og du kan også få udleveret din læge ordinerede medicin her. Apoteksudsalget Glarbjergvej får leverancer af receptmedicin tre gange om dagen fra et af hoved-apotekerne i Randers, hvilket betyder, at du kan indlevere din recept om formiddagen og hente din medicin senere samme dag.

Alle tre apoteker og apoteksudsalget har gode, lange åbningstider, så du ikke risikerer at gå forgæves uanset om du skal hente receptpligtig medicin eller om du ønsker at shoppe håndkøbs medicin eller andre apotekervarer. Samtlige apoteker har ydermere dygtige og veluddannede farmakonomer tilknyttet, hvilket er din garanti for den rette rådgivning, når du køber medicin.

Læs mere om apoteker i Randers på https://randersjernbane.apotekeren.dk/