Gør dig bemærket med et facadeskilt

By | 5. december 2019

Der er mange gode grunde til at investere i et facadeskilt, hvis du er virksomhedsejer. Med et facadeskilt har du god mulighed for at skilte med, hvad din virksomhed hedder, og det er en glimrende reklamesøjle for din virksomhed hver eneste dag. Derudover er der naturligvis også et praktisk element i, at man hjælpe besøgende, samarbejdspartnere og kunder med at finde ens lokation. 

Fordelen ved facadeskilte er, at der i dag findes mange forskellige skiltemuligheder til ens bygning, som man kan benytte sig af. Der findes bl.a. lysskilte, udhængsskilte, butiksskilte, pyloner og meget mere. Alt efter din lokation, så kan der være forskellige behov ift. det skilte, man vælger. Der findes dog mange fordele ved lysskilte. Netop lysskilte kan give dig synlighed døgnet rundt, da de kan også kan ses, når det bliver mørkt. Det er særligt en fordel, hvis du har lange åbningstider, og det skal være nemt at finde hen til jeres lokation. Derudover, så giver det også din virksomhed løbende branding, da det er med til at øge genkendeligheden af jeres navn. Og hvem ønsker ikke det i et markedet, hvor der hele tiden er konkurrence mellem de forskellige firmaer til at levere den samme ydelse. 

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, som er den mest ideelle for jer, så kan I altid rådføre jer med et skiltefirma. Her kan I også få hjælp til designet af skiltet, og hvor den kan være med til at give jer bedst mulig synlighed. I kan også få rådgivning omkring størrelsen på skiltet og naturligvis få hjælp til montering og alt det praktiske omkring at komme helt i mål med det. Det kan også være en idé at indhente et tilbud på forskellige skilteløsninger. På den måde får I også et overblik over den investering, I skal til at gøre jer. Du kan evt. starte her: https://www.nordiksign.dk/