Hvorfor dog ikke prøve vandsport af?

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi er i Danmark så meget omgivet af vand, at vi aldrig kan være lige lidt over 50 kilometer fra kystlinjen, uanset hvor man er i landet – det er bare fakta.

Og så vi jo en masse søer, åer og floder, så der er aldrig langt til vandet, hvis man har lyst til det.

Mange af os kan da også godt lide at bo ud til vandet, og vi går tit ture lands stranden uanset vejret, og hvem kan ikke også lide at feste på stranden, tage en dukkert eller bare grille nede ved vandet?

Det viser sig da også, at vi danskere er gode til sportsgrene, der har med vandet at gøre, om det er udspring, roning, svømning eller noget tilsvarende, fordi vi har så let adgang til det.

vandsport

Af samme grund kan man også sige, at vi ikke er så gode til den slags, der har med sne og is at gøre, da vi ikke har så meget af den slags at gøre eller bjerge for den sags skyld.

Du kan også blive god til vandsport

Og det er jo let at gå til med vandsport, for det behøver ikke være noget, hvor man skal bruge en båd, vandski eller andet større udstyr.

Det kan bare være et bræt, en bold eller bare dig selv, der skal ud at svømme, og så kan man altid købe en masse remedier til den slags, hvis man finder ud af, at det er noget, som man gerne vil udforske nærmere eller bare gøre lettere for sig selv.

Så det er meget nemt at gå til, og man kan altid vælge det fra igen.

Hvis vejret ikke lige er med en, så er der også mange muligheder for at dyrke vandsport af mange former indenfor, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det.

Flere Nyheder