Køb brugt Citroen – og skrot den!

By | 21. september 2019

Det kan lyde lidt dumt, at man skulle investere i en god Citroen, for selvom den er brugt, så kan den jo måske stadig bruges som bil, så hvorfor skulle man skrotte den?

Vi anbefaler da heller ikke, at man bare køber en køreklar Citroen fra brugt og smider den på genbrugspladsen med det samme. 
For det første er det penge ud af vinduet og en virkelig dum handel for en selv, men det er også forurening og ikke til gavn for miljøet.

Nej, vi taler om, når man køber en brugt Citroen, der i forvejen er så ødelagt, at man får den virkelig billigt.

Men skulle man så bare stadigvæk smide den ud? Nej, langt fra, for du kan faktisk tjene penge på noget, der umiddelbart ligner en rustbunke, og det ved sådan noget som autoophuggere blandt andet.

Dette kan du udnytte som privat person også, for mekanikere køber nogle gange reservedele hos autoophuggere, hvis der for eksempel er tale om en gammel bil, der skal repareres, hvor man ikke kan skaffe reservedelen fra ny længere.

Eller også ved man, at de ligger inde med nogle reservedele, der er så gode som nye, så der er ingen grund til at købe nyt, når man kan genbruge, som det også er oppe i tiden at gøre.

Som privat person kan du endda udnytte dette fænomen endnu mere, hvis du har plads til det.

For du kan købe en gammel, brugt bil af en Citroen og skille den ad, så du for det første kan sælge reservedelene der er helt eller delvist brugbare endnu.

Skrottet kan du dernæst også få en god sjat penge for, for skrothandlere vil formentlig også gerne købe det overskydende.

Selvom du måske ikke bliver styrtende rig med denne metode, så kan det bestemt give lidt indtjening til en ved siden af.