Køb en brugt Audi – det betaler sig

By | 17. august 2020

Er du i markedet efter en ny bil til dig selv om måske din familie? Så kan du med stor fordel vende dit blik imod det bugnende danske brugtvogns marked.

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Måske har du med længsel set frem til at sætte dig ind i en spritny bil og mærke duften af nyt indtræk og fornemmelsen af de hel nye dele og samtidig nyde top of the line elektronisk udstyr. Men du kommer så sandelig også til at betale for den nye bil.

Når du køber en bil fra ny i Danmark er den nemlig pålagt skyhøje skatter og afgifter af den danske stat. Det er de færreste helt nye biler som er til at betale uden et bil lån. Og du har muligvis bedre ting at bruge penge på end at afbetale på et sådant.

Hvis du køber en brugt bil kan du glæde dig over en langt lavere pris. En brugt bil med cirka 3 – 5 år på bagsmækken vil have smidt størstedelen af sin nyværdi gennem det hel uundgåelige værdi tab en bil gennemgår fra det øjeblik den triller ud fra forhandleren.

Du vil således kunne finde en ganske udmærket bil til en brøkdel af dennes nypris hvis du vælger at købe den i en brugt version. Du får, med andre ord – langt mere bil for dine penge hvis du køber en brugt model. Og en særlig gevinst ved dette formål er at du på denne måde vil kunne få råd til en bil i en klasse du ellers aldrig ville kunne tillade dig at drømme om – for eksempel en Audi.

Køb brugt Audi hos en brugtvogns forhandler

Når du således leder efter en brugt Audi bør du kigge hos en forhandler. På den måde er du sikret en bil hvis kvalitet står mål med prisen. Find brugt Audi hos Biltorvet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *