Lad dit personlige lederskab smitte af på de ansatte

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvad vil du sige, at der bedste kendetegner en god leder ud fra disse to påstande:

1) At vedkommende kan finde ud af at ekspandere forretningen og få positive tal på bundlinjen?

2) At det er muligt for personen at motivere de ansatte og drive dem fremad i virksomheden?

Selvfølgelig er der mange andre ting, der også vil spille ind på en god leders evner, men lige her ser vi udelukkende på disse to påstande.

De fleste vil nok vælge nummer to, hvis de blev spurgt, for det viser menneskesind, men der er også brug for nummer et, hvis der overhovedet skal være et job til de ansatte.

Så det er måske en kombination af disse to, der er med til at gøre, at man har en god leder i ens virksomhed.

Disse egenskaber som en god leder, der kan skabe god omsætning og samtidig vise, at man er der for de ansatte, er der noget, som der virkelig skal kunne mærkes.

Få dine ansatte til at mærke dit personlige lederskab

En god leder er samtidig en, der skiller sig ud på en positiv måde med sine evner, der er helt unikke for vedkommende, som man måske har fået træning og hjælp til at få frem.

Og det skal jo ikke bare være lærdom, som man tror, der smitter af af sig selv, for man kan blive nødt til at tage fat i hver enkelt medarbejder og se på, hvordan man kan være en god leder overfor den enkelte.

Den slags er meget individuelt, og det er selvfølgelig lettere at gøre mere personligt, hvis det er en lille virksomhed med få ansatte.

Men selv med mange ansatte kan man gøre sig positivt bemærket med sit lederskab, så det smitter af på alle ansatte, så man løfter i samlet flok, men hvor man samtidig får mulighed for at udvikle sig, som man er.

Flere Nyheder