Lad eBoligadvokat hjælpe med at gøre boligdrømmen virkelig

By | 19. oktober 2020

Står du og familien for at skulle flytte i noget nyt og større – og har I måske allerede drømmehuset eller ønskelejligheden i kikkerten? Så bør du ikke tøve med at kontakte en dygtig boligadvokat. Med en boligadvokat ved hånden kan du nemlig være sikker på at I ikke køber katten i sækken, og dermed risikerer at komme til at stå økonomisk dårligt som følge af bolig købet.

Hvorfor bruge penge på at hyre en boligadvokat?

Der er mange udgifter forbundet med det at købe bolig. Ud over boligens pris skal du også betale for istandsættelse og en masse afgifter i forbindelse med selve handelen. Derfor kan det måske nok virke fristende at spare udgiften til en boligadvokat. Men dette kan hurtigt vise sig at være et rigtig dårligt sted at spare.

Din boligadvokat vil nemlig kunne spare dig for en masse ærgrelser i det lange løb, og måske endda redde dig og din familie fra teknisk insolvens. Der kan nemlig sagtens være forhold forbundet med købet af den pågældende bolig som du ikke er opmærksom på når du skriver under på købsaftalen.

Derfor bør du altid sikre dig at denne er forsynet med det der kaldes et advokat forbehold. Med et advokat forbehold har du et vindue på cirka fjorten dage indtil fælden så at sige klapper, og købsaftalen er uigenkaldelig. I den tid er boligen reserveret til dig. Og så har du tid til at gennemlæse al relevant dokumentation som hidrører fra boligen, og som vil kunne afsløre forhold som vil kunne påvirke din beslutning om købet.

Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet. Han eller hun vil nemlig vide præcis hvad man skal kigge efter i diverse dokumenter. Finder boligadvokaten ud af at din nye bolig er behæftet med en tvivlsom økonomi, for eksempel usikre lån eller lignende, vil han eller hun kunne oplyse dig herom. Og på den måde vil du kunne foretage din handel på et oplyst grundlag.

Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *