Stort udvalg af designer gulvlamper

By | 8. juni 2018

Hos AndLight.dk kan du finde et fantastisk udvalg af smukke gulvlamper. Her er noget for enhver smag, og du kan helt sikkert også finde et par favoritter, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Du kan vælge mellem gulvlamper fra nogle af markedets førende producenter, og blandt sortimentet finder du populære mærker som Bestlite, Lampe Gras, Flos, Muuto, Pantone og mange flere. I udvalget er der fokus på kvalitet, og alle modeller er nøje udvalgt til at leve op til en høj standard. Derfor er du garanteret en kvalitetslampe med gennemført design, uanset hvilken model du ender med at vælge.

Du kan finde de klassiske gulvlamper med stor fod, en høj stang samt en smuk lampeskærm. Inden for disse er der et bredt sortiment med forskellige farver, materialer og designs, så du kan finde lige netop den, der passer ind i dit hjem. Der er dog også en lang række andre varianter af gulvlamper, som fx den smarte og praktiske gulvlampe på teleskopstang. Den kan nemt indstilles i højde og form, så du kan ændre lysets retning og styrke efter behov. En virkelig smart egenskab, som er meget brugbar i hverdagen. Siden er altid opdateret med nye designs og tendenser, og blandt de moderne og innovative designs finder du blandt andet de helt kugleformede gulvlamper, som placeres direkte på gulvet. En anderledes, minimalistisk og enormt smuk gulvlampe, som gør sig rigtig godt ind i de moderne hjem. 

Ud over disse eksempler finder du naturligvis også en lang række andre gulvlamper. Der er stor variation i lampernes højde og størrelse, farve, materialevalg og design, så du helt sikkert også kan finde en, der passer ind i dit hjem – uanset om gulvlampen skal anvendes i stuen, soveværelset, entréen eller et helt andet sted. Husk på, at du altid er garanteret top kvalitet og super service.