Undgå mobberi med invisalign for dine børn

By | 11. august 2019

Når man skal finde et arkeeksempel frem på, hvornår børn er negativt direkte og uden omsvøb og taler direkte af posen, så er det, når de ser noget, der ikke passer ned i deres kasser af opfattelsen af verden.

Det er nogle gange sødt, når børn er umiddelbare og siger tingene, som de er; men andre gange kan det også have en nedladende effekt, der sætter sig længe.

Børn tænker ikke over, at slag skam gør ondt fysisk, men heler sig, måske får man endda et lille battle scar, som man kan mindes tilbage på senere, mens andre forsvinder helt, og man endda glemmer det.

Men ord kan gøre så ondt, at de sætter sig som psykiske ar, for selvom der er kommet fokus på psykisk ubalance, og hvordan man skal have børnene i specialklasser, så de kan klare sig på ligefod med de andre elever, men uden at blive nedgjort i de almindelige timer.

Så når et barn mobber et andet barn, så kan det blot være for at vise usikkerhed fra den persons side, der siger det, selvom ungen nok er for ung til at vide, at man er ved at finde ens eget ståsted og egentlig kan mærke en usikkerhed.

Man vil egentlig bare gerne passe ind, og det gør man bedst ved at ekskludere andre, så man peger fingre ad andre og siger noget ondt, som kunne være en henvisning til en markant bøjle, som et jævnaldrende barn har brug for, for at få rettet tænderne til, da de vokser skævt for tiden, og man nemmest kan rette børnetænder til, da de er ved at finde plads i mundvigen.

Man mener måske ikke de ord så ondt, som det var tiltænkt, men det kan sætte sig længe, og andre børn er med på legen, selvom det reelt er mobberi, og børn er gode til at være medløbere.

Som forældre kan man gøre mange ting for at undgå dette problem, men lige konkret med bøjlen i munden på ens barn kan man vælge en behandling med invisalign fra PLUS1.dk, så man får en bøjlebehandling, der næsten ikke kan ses.